top-image, design
blank design

   Verksvegen 7
   4735 Evje
   Tel (+47) 379 29 600
   post@skibsplast.no
blank design
blank design

SECURMARK


Securmark Scandinavia AS og Skibsplast har inngått samarbeid om merking av alle Skibsplastbåter. Merkingen skjer hos produsenten og er lagt inn som en del av produksjonslinjen.

- Hvordan skjer merkingen?
Merkingen skjer med det siste innen tyverimerking, såkalte mikromerker. Dette er små biter av mikrofilm med en diameter på ca. 1mm. Disse sprøytes innvendig på skroget på ulike steder. Hvert av mikromerkene inneholder en kode (Securmark nummeret) som kan avleses i mikroskop.
I tillegg settes det på advarselsmerker som viser at den er merket med Securmark.


- Hvordan ser jeg at båtene er merket?Securmark
Alle nye Skibsplast (”running change” – gjelder alle båter levert etter 1.11.2007) er allerede merket. De som er merket på fabrikk har minst 2 advarselsmerker. Disse kan være plassert på forskjellige steder fra båttype til båttype. Det som er felles, er et merke i nærheten av styreposisjonen. På fabrikkadvarselsmerke står logoen til båtprodusenten og merkekoden som er på mikromerkene. Her ser du et eksempel på et slikt advarselsmerke.

- Hvorfor er det ingen graverte merker på båten?
Når båten merkes på fabrikk blir hele modellserier merket. Dermed vet man at alle båtene alltid kan identifiseres ved hjelp av mikromerkene. HIN brukes som erstatning for de synlige graverte merkene for visuell kontroll.

- Hva skal jeg som forhandler gjøre?
Båt og motor/drev er allerede Securmarkmerket av produsenten. Båten må derfor IKKE merkes båten på nytt. I hver båt ligger det papirer for ”aktivering” av merkingen.

Husk! – alt du må gjøre er å fylle ut registreringskortet og sende det inn til Securmark!

- Hvordan er dette en fordel for meg som kunde?
Når båten og motoren er merket gir de fleste norske forsikringsselskap rabatt på forsikringspremien og kunden kan benytte seg av Securmark Båtregister.
Registeret er godkjent av forsikringsselskapene som et alternativ til Småbåtregisteret dersom båten utstyres med egne båtskilt og båtkort fra Securmark. Dette bestilles enkelt ved å skrive på: ”Ønsker båtskilt og båtkort” på registreringsblanketten som følger båten. Dette koster kun kr. 100,- for kunden og er en engangskostnad. Faktureres av Securmark.

Ring gjerne Securmark 370 62900 om du lurer på noe - og husk:
Fyll inn eier på registreringskortet og send det til Securmark!

blank design
Teknisk løsning: Nettkroken AS